Sezonul toamn?-iarn? ’18-’19 poart? Humanic Humanic: Trends Alert ?i un nou magazin în Timi?oara

Tendin?ele sezonului în interpretarea Humanic devin fructu...

 

Hotelul Caro: noua imagine dup? prima etap? de renovare

Pe 26 septembrie 2018, de la ora 19:00, hotelul Caro a g?z...

 

Gucci Eyewear aniverseaz? 1 an în România prin lansarea noii colec?ii de toamn?-iarn? ’18-‘19

Luxul ?i arta au fost elogiate la Palatul Cesianu-Racovi??...

 

Noblesse Palace Christmas Fair – Magic ON!

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifestyl...

00

Cu ocazia implinirii a 5 ani de activitate medicala in Romania,joi, 17 noiembrie, a avut loc conferinta de presa sustinuta de Dr. Dr. Dr. Christian Marmandiu, medic chirurg implantolog si, special sosit de la Koln, Profesor Doctor, Rainer Valentin, Doctor in Stiinte Medicale in Stomatologia Maxilo-Faciala, Lector International, membru al Comitetului Executiv al Board-ului German de Implantologie.

Cu acest prilej aniversar, artistul Nicolae Voiculet, Ambasador al Turismului Romanesc si medicul Christian Marmandiu, ce detine o expertiza internationala de 28 ani in stomatologie, au realizat proiectul discografic de muzicoterapie, numit “ Art meets art”, special creat pentru dentofobi (pacienti cu teama de dentist), precum si pentru copii, o noutate pentru piata din Romania.

Cele 8 piese elaborate de musician, poarta cu ele misterul si puterea vindecatoare a muzicii naiului si vor fi ascultate de catre pacientii clinicii Swiss Ecodent, in timpul interventiilor chirurgicale dar si al tratamentelor dentare obsinuite

"Art meets Art" – pentru ca la baza genialitatii sta performanta, legatura dintre cele doua stiinte si motorul care a dat nastere unei muzici avansate, in ton cu vibratia vietii si frecventa sunetelor inalte.

În medicina dentara, muzica ii ajuta pe pacienti sa depaseasca anxietatea, inducandu-le o stare de siguranta si de incredere.

“Romania se afla la finalul clasamentului in Europa la capitolul sanatate orala. Una dintre cele mai intalnite bariere ale oamenilor atunci cand vine vorba despre vizita la dentist, este teama. De aceea, prin proiectul discografic “Art meets art” vrem sa venim in sprijinul pacientilor nostri si, pe langa tratamentele la cele mai inalte standarde de profesionalism, dotari de ultima generatie, sa le oferim si confort emotional” – a declarat medicul Christian Marmandiu, CEO-ul clinicii Swiss Ecodent.

Alaturi de proiectul “Art meets Art” s-au lansat doua noi servicii pentru pacienti: lucrari protetice realizate exclusiv in Elvetia ce beneficiaza de o garantie de 25 ani si programul de preventie a cancerului oral.

Testul de depistare a cancerului oral se va realiza cu ajutorul aparatului  ORAL ID, singurul aparat din lume atestat de Asociatia Americana de Stomatologie, care poate depista orice forma de cancer oral, in stare incipienta, in doar 2 minute. Testarea este gratuita, inclusa in pachetul de profilaxie.

Aniversarea celor 5 ani de performanta in Romania a fost celebrata alaturi de pacienti, medici, colaboratori si vedete intr-o locatie deosebita, Casa Elvetiana.

Gazda evenimentului a fost indragita actrita Monica Davidescu, iar invitati la scena au fost artistul Nicolae Voiculet, care a sustinut un concert extraordinar si prezentatoarea TV, Anca Serea, care a vorbit publicului despre importanta muzicii in viata copilului, in special in momente de stress emotional.

Ne-am bucurat ca ne-au fost alaturi: Excelenta Sa, domnul Hussain Sinjari -Ambasadorul Irak-ului, Elisabeta Lipa-Ministrul Tineretului si Sportului, cantaretul Florin Chilian, vedeta TV – Gianina Corondan si multi altii.

## Despre Swiss Ecodent Klinik

Swiss EcoDent Klinik este singura clinica stomatologica elvetiana din Bucuresti. Prin aceasta unicitate, ofera posibilitatea pacientilor, atat romani cat si din strainatate, de a beneficia de servicii si tratamente aliniate la nivelul ridicat de inovatie, rigurozitate ?i profesionalism practicat in clinicile dentare din Elvetia.

Respectul fata de cerintele si confortul pacientilor sunt bazele clinicii dentare Swiss EcoDent, infiintata în anul 2011, prin investitia continua de capital financiar atat in echipamentele ultra-moderne si materialele de lucru premium, cat si in formarea unei echipe medicale de prima clasa, performanta si specializata la standarde elvetiene, care trateaza personalizat fiecare problema a pacientilor.