Sezonul toamn?-iarn? ĺ18-ĺ19 poart? Humanic Humanic: Trends Alert ?i un nou magazin ţn Timi?oara

Tendin?ele sezonului ţn interpretarea Humanic devin fructu...

 

FREYWILLE - 10 ani in Romania

Un deceniu de exprimare artistic─â prin bijuterii Un specta...

 

Hotelul Caro: noua imagine dup? prima etap? de renovare

Pe 26 septembrie 2018, de la ora 19:00, hotelul Caro a g?z...

 

Gucci Eyewear aniverseaz? 1 an ţn RomÔnia prin lansarea noii colec?ii de toamn?-iarn? ĺ18-Ĺ19

Luxul ?i arta au fost elogiate la Palatul Cesianu-Racovi??...

FREYWILLE - 10 ani in Romania

18Un deceniu de exprimare artistic─â prin bijuterii

Un spectacol hipnotizant sus╚Ťinut cu elemente de art─â ╚Öi cele mai fine bijuterii a fost pus ├«n scen─â la Le Chateau, unde FREYWILLE a aniversat 10 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa din Rom├ónia, timp ├«n care a demonstrat c─â arta poate fi purtat─â sub forma unor bijuterii rafinate ce transmit emo╚Ťie ╚Öi te ancoreaz─â ├«n frumos.

ÔÇ×Cred c─â arta ne distrage aten╚Ťia de la via╚Ťa de zi cu zi. A tr─âi cu arta ne permite s─â tr─âim ├«n sfere superioare ╚Öi este o calitate major─â a vie╚Ťii.ÔÇŁ ÔÇô Friedrich Wille, CEO FREYWILLE, prezent la evenimentul aniversar.

├Än retrospectiv─â, de-a lungul timpului, ├«nc─â din 1951, FREYWILLE a creat adev─ârate expozi╚Ťii cu ajutorul bijuteriilor cu email, fiecare omagiu adus unor pictori renumi╚Ťi f─âc├óndu-╚Öi remarcat─â amprenta asupra artei ╚Öi a sufletului celor care poart─â crea╚Ťiile arti╚Ötilor vienezi. Cea mai nou─â demonstra╚Ťie de transpunere ├«n bijuterii a viziunii artistice este reprezentat─â de cea mai recent─â colec╚Ťie, un nou omagiu mult a╚Öteptat, la care s-a lucrat timp de 2 ani - colec╚Ťia HOMMAGE ├Ç PAUL GAUGUIN - dezv─âluit─â invita╚Ťilor prezen╚Ťi la evenimentul aniversar. Ca o c─âl─âtorie imaginar─â cu trei destina╚Ťii-cheie din universul luxuriant al lui Gauguin, departamentul artistic FREYWILLE a redat ├«n culori aprinse ╚Öi pulbere de aur paradisul tropical din Tahiti, Polinezia ╚Öi Bora Bora ├«ntr-o colec╚Ťie care impresioneaz─â prin cromatic─â ╚Öi aten╚Ťie la detalii.

Cum arta transcede imagina╚Ťia ╚Öi se transform─â ├«n bijuterii, la evenimentul aniversar, invita╚Ťii au fost martori la o prezentare ├«n care o serie de picturi celebre ale unor arti╚Öti precum Claude Monet, Vincent van Gogh, Gustav Klimt, F. Hundertwasser, Alphonse Mucha ╚Öi Paul Gauguin au prins via╚Ť─â. Delicatele bijuterii au transmis emo╚Ťii ╚Öi inspira╚Ťie artistic─â, fiind puse ├«n valoare ├«n cadrul prezent─ârii de mod─â ale c─ârei ╚Ťinute au fost semnate de Alexandra Calafeteanu, designerul anivers├ónd 10 ani de crea╚Ťie artistic─â - un moment deosebit, un omagiu adus frumosului ╚Öi feminit─â╚Ťii ├«n toate formele sale de exprimare.

R├ónd pe r├ónd, ca un dans de himere, au defilat modele purt├ónd bijuteriile FREYWILLE, elementele de art─â pur─â fiind acompaniate de ╚Ťinute senzuale - demne de a deveni muze pentru ochiul critic al unui artist. Texturi fine, transparen╚Ťe u╚Öoare ╚Öi detalii care deconspir─â senzualitatea, timid prin fiecare decupaj, au transmis sensibilitatea senzorial─â pe care arti╚Ötii au redat-o prin operele lor, acompaniat─â acum de spiritul creator al designerului Alexandra Calafeteanu.

Evenimentul aniversar FREYWILLE a fost un moment unic, unde rafinamentul bijuteriilor a ├«nt├ólnit senzualitatea texturilor care ├«nv─âluie trupul, iar ├«mpreun─â au creat o declara╚Ťie artistic─â, pe care fiecare privitor o interpreteaz─â diferit, ca pe o pictur─â demn─â de a fi expus─â ├«n cadrul celor mai renumite expozi╚Ťii de art─â contemporan─â.

ÔÇŁArta = o c─âutare nebun─â a individualismuluiÔÇŁ - Paul Gaugain

Lancome, Beauty One, Humanic, Nescafe Dolce Gusto, El Unico, Armand-Maison du Dessert, Celli Group - Premium Filtered Water, Fata Florile și Cerbul au fost partenerii speciali care au completat firul narativ al acestei seri spectaculoase.

FREYWILLE ÔÇô 10 ani de rafinament, 10 ani de manifestare a artei pure ├«n Rom├ónia!