Noblesse Palace Christmas Fair – Magic ON!

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifest...

 

Poveste de Crăciun cu Deichmann

Aseară, la Athenée Palace Hilton, în sala Le Diplomate,...

 

Swiss Ecodent Klinik a lansat proiectul “Art meets Art” - unic in Romania

Cu ocazia implinirii a 5 ani de activitate medicala in Rom...

 

Degustare de bauturi rafinate, seri de networking si o atmosfera de exceptie la Noble Drinks Fair & Networking Events

17 Octombrie 2016 Noble Drinks Fair & Networking Events...

Consiliere estetica. Visagism

Citeşte mai mult...Mirela Paduraru a inventat conceptul de schimbare progresiva de imagine sau, cum este numit mai nou, schimbare progresiva de look.

Ati tot intalnit sintagma "schimbare radicala de look"... Daca esti o persoana care iti desfasori activitatea in mediul de afaceri, lucrezi intr-o multinationala, esti persoana publica, ai un branding personal, imaginea ta a stat la baza multor actiuni de succes sau ai o fire conservatoare, este posibil ca o schimbare radicala de look sa iti aduca deservicii majore.

Daca intentionezi sa-ti imbunatatesti imaginea printr-o schimbare care se efectueaza gradual, in timp, sa primesti cele mai bune recomandari de la o echipa de profesionisti, pentru un rezultat de exceptie, atunci... tocmai ai descoperit specialistul care va sta la baza succesului tau!

Citeşte mai mult...
 

Mirela Paduraru – Repere pentru o imagine de succes

Citeşte mai mult...Interviu pentru Etiquette Magazine Romania

De/ By: Dana Tudor
Fotografii/ Photos: Viorel Gabriel Titu
Hairstyling: Lucian Bratu - Trainer Revlon Professional România

Mirela Păduraru lucrează cu oameni de afaceri și persoane publice în proiecte de schimbare de imagine progresivă, un concept creat de ea. Consilier în estetică, trainer cosmetică și machiaj profesional, Mirela a vorbit pentru Etiquette Magazine despre ce presupune o imagine bine construită și despre reperele de care ar trebui să ținem cont în această iarnă pentru sănătatea și vitalitatea tenului.

Citeşte mai mult...
 

Mirela Paduraru pentru Wall Street

Citeşte mai mult... Mirela Paduraru pentru Wall Street

Cum te aranjezi cand mergi la birou: 10 sfaturi pentru un look business

Cum te machiezi, cum iti faci manichiura sau cum ar trebui sa iti coafezi parul. Wall-Street.ro a discutat cu un specialist in estetica pentru a prezenta cateva sfaturi, atat pentru barbati, cat si pentru femei, legate de felul in care ar trebui sa arate la birou.

Citeşte mai mult...
 

Mirela Paduraru - Ambasador Intraceuticals, vorbeste la Digimatinal despre tehnici de intinerire folosite de celebritatile Hollywood

Citeşte mai mult... Mirela Paduraru - Ambasador Intraceuticals, vorbeste la Digimatinal despre tehnici de intinerire folosite de celebritatile Hollywood

Filmarea se afla pe: www.digi24.ro

"Desigur ca exista multe moduri de a intineri sau a ne intineri. Accentul mai nou se pune pe tehnici non invazive coroborate cu alimentatie sanatoasa si o hidratare interna corespunzatoare.

Conceptul de oxigenare hiperbarica a pielii INTRACEUTICALS nu este apreciat pe plan mondial doar prin prisma faptului ca vedetele Hollywood il folosesc.

Citeşte mai mult...