Noblesse Palace Christmas Fair – Magic ON!

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifest...

 

Poveste de Crăciun cu Deichmann

Aseară, la Athenée Palace Hilton, în sala Le Diplomate,...

 

Swiss Ecodent Klinik a lansat proiectul “Art meets Art” - unic in Romania

Cu ocazia implinirii a 5 ani de activitate medicala in Rom...

 

Degustare de bauturi rafinate, seri de networking si o atmosfera de exceptie la Noble Drinks Fair & Networking Events

17 Octombrie 2016 Noble Drinks Fair & Networking Events...

Metodă naturală de albit dinţii

dinti-albiDacă tot am vorbit despre albirea pielii, e bine să ştii că, atunci când faci tratamente de depigmentare, trebuie să acorzi atenţie danturii tale. Gândeşte-te la contrastul neplăcut dintre un ten proaspăt, luminos şi o dantură neîngrijită. Cum poţi tu singur(ă) să obţii dinţi mai albi şi mai strălucitori fără să cheltui o avere? Simplu. Printr-o metodă 100% naturală, care costă doar 10 lei. Da! Ai citit bine.

Ingredientele magice? Sare grunjoasă de bucătărie neiodată (ca cea folosită pentru murături), lămâie proaspătă şi un plic de bicarbonat de sodiu. Prima zi te speli doar cu sare pe dinţi, a doua zi doar cu suc de lămâie proaspăt stors şi a treia zi cu bicarbonat de sodiu.


Cum procedezi? Când te speli cu sare, umezeşti un pic periuţa şi o treci prin sare. Mişcările de periere sunt numai de sus în jos, pe exterior cât şi pe interior. Dacă ai dinţii mai sensibili, râşneşte sarea manual, să fie mai fină. Nu folosi sare iodată din comerţ care mai conţine şi un antiaglomerant E535, ferocianura de sodiu sau E 536 (ferocianura de potasiu). Acest tip de sare e indicat să-l eviţi definitiv şi în alimentaţia de zi cu zi. O mică doză din otrava cianură chiar nu e plăcută, nu-i aşa?


Când te speli cu zeamă de lămâie, foloseşte chiar sucul de lămâie proaspăt stoarsă într-un mic recipient de plastic, porţelan, lemn sau sticlă. Nu metal. Evită ideea absolut greşită de a înlocui sucul de lămâie cu substanţe gen suc „Hellas” sau, mai rău, sare de lămâie!


Când te speli cu bicarbonat de sodiu, verifică atent conţinutul ambalajului şi data expirării.  Pune-ţi bicarbonatul în baie, pentru a evita situaţia neplăcută când confunzi pliculeţul cu cel de amoniac sau, mai rău, praf de copt.


Cât durează? Cel puţin o lună. Rezultatele sunt vizibile şi după prima săptămână. Recomandări: Pe perioada tratamentului renunţaţi la pasta de dinţi complet. Curăţaţi limba de depuneri, în fiecare dimineaţă, cu o linguriţă. Folosiţi zilnic aţă dentară pentru spaţiile greu accesibile dintre dinţi.


Cine l-a încercat? Modelul rubricii, Ileana Velcu, a fost voluntar „cobai”. Într-o lună de zile, dinţii s-au deschis cu două nuanţe. Şi... subsemnata. Cu o săptămână înainte de orice şedinţă foto, îl folosesc şi dă rezultate garantat.