Sezonul toamn?-iarn? ’18-’19 poart? Humanic Humanic: Trends Alert ?i un nou magazin în Timi?oara

Tendin?ele sezonului în interpretarea Humanic devin fructu...

 

FREYWILLE - 10 ani in Romania

Un deceniu de exprimare artistică prin bijuterii Un specta...

 

Hotelul Caro: noua imagine dup? prima etap? de renovare

Pe 26 septembrie 2018, de la ora 19:00, hotelul Caro a g?z...

 

Gucci Eyewear aniverseaz? 1 an în România prin lansarea noii colec?ii de toamn?-iarn? ’18-‘19

Luxul ?i arta au fost elogiate la Palatul Cesianu-Racovi??...

businesswomanwww.businesswomen.ro

Mirela Paduraru, consilier in estetica, trainer cosmetica si machiaj profesional, a fost una dintre cele doua reprezentante ale Romaniei la conferinta Invest for the Future 2013, organizata in perioada 17 – 19 octombrie, in Struga, Macedonia. Evenimentul, dedicat femeilor din Europa de Sud si Est, a reunit femei antreprenor, consultanti, lideri ai unor organizatii non-guvernamentale si din sistemul educational si a avut sprijinul Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii, al organizatiei MMN (Macedonian Mentoring Network) si al ZSEM (Zagreb School of Economics & Management).

“O imagine bine construita, care respecta regulile esteticii si care este in armonie cu fizionomia, poate conduce in mod evident la succesul in afaceri si in activitatile de zi cu zi”, apreciaza Mirela Paduraru. “Atunci cand interactionam cu cei din jur, transmitem mesaje subliminale despre noi. Asadar, ar trebui sa ne asiguram ca transmitem mesajul corect prin forma sprancenelor si prin machiaj, in functie de personalitate si vestimentatie”.

Participantele au aflat de la Mirela Paduraru care sunt reperele cheie pentru o imagine corecta din punct de vedere estetic, cum sa evite greselile cele mai frecvent intalnite, au fost invitate sa isi descopere frumusetea lor unica si au fost insotite in parcursul construirii unui plan de imagine care sa le ajute in succesul profesional.

Mirela Paduraru a sustinut in cadrul IFTF in calitate de consultant de imagine workshop-urile IMAGE si a facut parte din echipa de PHOTOCOACHING, un nou concept in fotografie care doreste sa sublinieze frumusetea unica a fiecarei persoane.

Misiunea Invest for the Future este aceea de a le oferi femeilor antreprenor instrumentele necesare pentru a aduce o schimbare pozitiva in mediul economic al tarii unde activeaza, oferindu-le acces la resurse, programe de mentoring si organizatii profesionale, proiecte educationale si burse. Invest for the Future este o retea creata pentru a imbunatati situatia economica a femeilor din Europa de Sud si Est si din Eurasia prin invatare, networking si oportunitati de a-si dezvolta afacerea.

Mirela Paduraru este consilier in estetica, trainer cosmetica si machiaj profesional. De-a lungul carierei numele ei a fost asociat cu brand-uri celebre de cosmetica sau machiaj, in prezent fiind Ambasador Intraceuticals. Pe langa make-up, Mirela Paduraru are specializare in cosmetica, designul sprancenelor si tehnici de intinerire. Se numara printre putinii consultanti din Romania specializati in schimbari de look progresive, consiliere estetica si visagim. In anul 2013, a fost primul specialist premiat de Gina Brooke - make-up artistul Madonnei - pentru merite deosebite in promovarea brandului Intraceuticals, preferatul vedetelor de la Hollywood.