Noblesse Palace Christmas Fair – Magic ON!

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifest...

 

Poveste de Crăciun cu Deichmann

Aseară, la Athenée Palace Hilton, în sala Le Diplomate,...

 

Swiss Ecodent Klinik a lansat proiectul “Art meets Art” - unic in Romania

Cu ocazia implinirii a 5 ani de activitate medicala in Rom...

 

Degustare de bauturi rafinate, seri de networking si o atmosfera de exceptie la Noble Drinks Fair & Networking Events

17 Octombrie 2016 Noble Drinks Fair & Networking Events...

Mirela Paduraru pentru DIGI24

mirela_paduraru_digi24 Top 5 Greseli in ingijirea pielii

Cremele hidratante ne fac bine, dar numai dacă știm să le aplicăm corect. Dacă nu, apar punctele negre sau chiar ridurile.

Trainerul în cosmetică Mirela Păduraru ne spune, la „Tinerețe fără bătrânețe” care sunt cele mai frecvente cinci greșeli pe care le fac cele mai multe femei. Și bineînțeles, cum pot fi corectate. Totul, pentru un ten sănătos și strălucitor.

Locul 5 – demachierea incorectă

Demachierea pielii în sens descendent sau traumatizarea pielii din zona perioculară în timpul demachierii reprezintă una dintre cele mai frecvente greșeli. În loc să demachiem fața ascendent, noi tragem pielea în jos. Atunci automat și cu gravitația și cu acest traumatism, rezultă ridurile aprofundate, spune Mirela Păduraru. O demachiere corectă se realizează prin mișcări ascendente sau pe orizontală. Iar pliul din jurul ochilor trebuie susținut atunci când vă demachiați, pentru a evita accentuarea ridurilor de expresie, dar și iritarea zonei sensibile din jurul ochilor.

Locul 4 – lipsa cremei speciale pentru ochi

Pentru zona ochilor e necesar să avem o cremă specială pe care să o aplicăm prin tapotări ușoare, prin mișcări ușoare, fără să tragem de piele. Această crema trebuie să fie adaptată în funcție de sezon.

Locul 3 – demachierea fără tonifiere

În momentul în care noi nu tonifiem, nu echilibrăm PH-ul și nici nu înlăturăm ultimele resturi de machiaj de pe ten, tenul e ca o poartă deschisă pentru microbi, ca un fel de invitație permanentă pentru alergii, pori îmbâcsiți, pentru apariția comedoanelor, pentru apariția anumitor probleme dermatologice și chiar a acneei.

Locul 2 - crema neadecvată în funcție de anotimp

Dacă vara nu protejăm tenul există riscul apariției petelor pigmentare, al accentuării pistruilor, al apariției arsurilor. Vara există această nevoie a hidratării și a protecției solare. Este perfect dacă folosim o cremă hidratantă și una de protecție solară. Iarna și toamna schimbați crema hidratantă cu una vitaminizantă sau nutritivă. Iarna, tendința este să folosim o cremă hidratantă întrucât ne simțim tenul aspru și rugos. O greșeală foarte mare. Imaginați-vă ce se întâmplă cu un aport de apă conferit tenului în momentul în care ieșim la -20 de grade!

Locul 1 – Lipsa demachierii înainte de somn

Aceasta reprezintă o potențială sursă pentru o problemă dermatologică. Nu vorbim de probleme oculare, vorbim de un aspect tern, cenușiu, mai ales în cazul fumătoarelor, o piele îmbătrânită prematur, riduri accentuate, o flaciditate a pielii, sau o lipsă de tonus și lista este mult mai amplă. Demachierea trebuie făcută și dimineața, pentru a îndepărta excesul de sebum din timpul nopții. Astfel tenul va absorbi mai bine toți nutrienții din crema de față.

Coafura Mirela Paduraru: Dan Gheorghe

Machiaj: Mirela Paduraru

Locatie filmare: Aquarium Spa Center www.aquariumspa.ro

Model filmare: Laura Nicola

Mentiuni speciale: Pentru a fi cat mai reala filmarea, pentru modelul emisiunii nu s-a efectuat machiaj sau hairstiling

Link filmare: Mirela Paduraru pentru DIGI24 TV