Noblesse Palace Christmas Fair – Magic ON!

Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifest...

 

Poveste de Crăciun cu Deichmann

Aseară, la Athenée Palace Hilton, în sala Le Diplomate,...

 

Swiss Ecodent Klinik a lansat proiectul “Art meets Art” - unic in Romania

Cu ocazia implinirii a 5 ani de activitate medicala in Rom...

 

Degustare de bauturi rafinate, seri de networking si o atmosfera de exceptie la Noble Drinks Fair & Networking Events

17 Octombrie 2016 Noble Drinks Fair & Networking Events...

Schimbare spectaculoasă de look: designul sprâncenelor & machiajul profesional

mirelaArticol de Mirela Păduraru - Trainer Cosmetică Ştiinţifică & Machiaj profesional. În numărul de astăzi vom vorbi despre două trucuri majore prin care ne putem îmbunătăţi imaginea în timp record: Designul sprâncenelor şi Machiajul profesional.

Cu siguranţă că toate fetele au câteva evenimente importante în viaţa lor, la care îşi doresc să arate minunat şi să fie în centrul atenţiei. Ce poţi face să arăţi uluitor în doar două ore? Apelează la o cosmeticiană specializată sau un make-up artist profesionist pentru o şedinţă combinată de Design sprâncene cu şablon şi un Machiaj de ocazie.

Specialistul tău trebuie să aibă noţiuni solide de visagism, pentru a te putea consilia corespunzător. În ziua evenimentului, sau cu o zi înainte, se recomandă un tratament cosmetic de hidratare, luminozitate, fără extracţii. Tratamentul constă în aplicarea unor produse profesionale, non alergenice, într-o anumită ordine, prin tehnici de masaj relaxante. Rezultatul? Un ten catifelat, hidratat, pe care machiajul se va aplica uşor şi va arăta minunat.

Designul sprâncenelor cu şablon implică o nouă formă dată sprâncenelor, cu şabloane speciale, adecvate fizionomiei tale. Există varianta ca acest design să se bazeze pe măsurători stricte, în acord cu fizionomia ta şi eventualele particularităţi, fără utilizarea şabloanelor.

Machiajul de ocazie trebuie conceput în funcţie de natura evenimentului: aniversare, majorat, cocktail, eveniment monden, machiaj mireasă (despre acest subiect complex vom discuta pe larg într-un număr viitor). Machiajul pentru book-urile de modelling ale fotomodelelor aspirante este foarte important. Poate ajuta extraordinar modelul, asigurându-i o carieră de succes sau îi poate afecta negativ imaginea, mascându-i adevăratul potenţial. Ce au în comun toate machiajele? Estomparea imperfecţiunilor şi evidenţierea părţilor frumoase ale fizionomiei.

„Fiecare persoană are ceva minunat în ea! Tu doar trebuie să descoperi ce"

Pe acest lucru mă bazez de fiecare dată când încep un machiaj. Îmi plac la nebunie oamenii obişnuiţi, care au dorinţa de a fi măcar o dată în viaţă vedeta vieţii lor! Provocarea din numărul trecut a fost să iau câteva fete drăguţe de liceu şi să le transform în adevărate fotomodele. Ele au avut curajul de a poza „înainte" - complet nemachiate şi „după" - complet transformate.

b_160_160_16777215_0___images_stories_articole_schimbare_0.jpg

Model Florentina Stancu

Avantaje: Faţa ovală - ideal de frumuseţe, ochi mari căprui-luminoşi şi gura senzuală. Sprâncenele trebuiau îmbunătăţite, pentru a pune ochii mai bine în valoare. În cazul ei, „au crescut peste noapte" din machiaj. Fotografia cu seringă este strict „fashion". După cum se vede, Flori nu are nevoie de o mărire a buzelor. Machiajul pentru o şedinţă foto nocturnă, cu lumină artificială, se poate preta în realitate pentru un majorat sau o petrecere, nicidecum pentru mirese.

1

Model Laura Andreea Guţă

Avantaje: Sprâncene foarte frumoase, ochi interesanţi cu gene spectaculoase, pretabili mai multor tipuri de machiaje. Cu tenul avem un pic de răbdare, la 16 ani este în plin proces de evoluţie în direcţia bună.

2

Model Ştefana Maria Veria

Avantaje: Trăsături echilibrate, sprâncene naturale!!!, ochi frumoşi, expresivi, nas perfect şi buze senzuale. Din cauza emoţiilor, în ziua şedinţei au apărut pe ten mici imperfecţiuni, care au dispărut ca prin magie.

Î: Ştefana, după această experienţă, care ar fi schimbările pe care le doreşti pe termen lung?

R: Un tratament facial împotriva imperfecţiunilor şi să-mi corectez sprâncenele.

Î: Ce sfaturi ai pentru persoanele timide care nu au curaj să facă o schimbare?

R: Le sfătuiesc cu tărie să capete încredere în primul rând în ele şi să-şi dorească să fie frumoase. Trebuie să-şi accepte eventualele defecte, să le considere ceva trecător şi să le corecteze. Fiecare femeie este frumoasă, trebuie doar să înveţe să scoată acest lucru la suprafaţă.