Sezonul toamn?-iarn? 18-19 poart? Humanic Humanic: Trends Alert ?i un nou magazin n Timi?oara

Tendin?ele sezonului n interpretarea Humanic devin fructu...

 

FREYWILLE - 10 ani in Romania

Un deceniu de exprimare artistică prin bijuterii Un specta...

 

Hotelul Caro: noua imagine dup? prima etap? de renovare

Pe 26 septembrie 2018, de la ora 19:00, hotelul Caro a g?z...

 

Gucci Eyewear aniverseaz? 1 an n Romnia prin lansarea noii colec?ii de toamn?-iarn? 18-19

Luxul ?i arta au fost elogiate la Palatul Cesianu-Racovi??...

Mirela Paduraru - Ambasador Intraceuticals, vorbeste la Digimatinal despre tehnici de intinerire folosite de celebritatile Hollywood

Oxigenoterapia Mirela Paduraru - Ambasador Intraceuticals, vorbeste la Digimatinal despre tehnici de intinerire folosite de celebritatile Hollywood

Filmarea se afla pe: www.digi24.ro

"Desigur ca exista multe moduri de a intineri sau a ne intineri. Accentul mai nou se pune pe tehnici non invazive coroborate cu alimentatie sanatoasa si o hidratare interna corespunzatoare.

Conceptul de oxigenare hiperbarica a pielii INTRACEUTICALS nu este apreciat pe plan mondial doar prin prisma faptului ca vedetele Hollywood il folosesc.

Acest concept pune accent pe sanatate. Ceea ce nu se stie despre "aparatul Madonnei" asa cum este el supranumit, este ca are in dotare doua functii suplimentare: Oxigenoterapia & Aromoterapia cu lavanda organica si Bronzarea organica & Oxigenare.

Iata cum un aparat de intinerire pune accent pe doua lucruri esentiale: eliminarea stresului si oxigenarea organismului, dar si prevenirea efectelor nocive ale radiatiilor UV, eliminand inconvenientele expunerii la soare sau la solar, pentru a avea un bronz frumos.

Oxigenerea hiperbarica a pielii si infuziile de serumuri cu vitamine si antioxidanti, fara parabeni in derm, constituie asadar o abordare holistica a lucrurilor. Fara durere, fara disconfort, cu ajutorul oxigenului, elementul primordial al vietii, sunt introduse in derm serumuri fara parabeni care contin: Vitaminele A, C, E, Acid Hialuronic, Antioxidanti - Extract de ceai verde dar si agenti de hidratare - Aloe Vera.

Efectul este de reimprospatare generala, hidratare optima, eliminarea senzatiei de piele uscata, care "tine", luminozitate si umplerea discreta a ridurilor din interior. Fara echimoze, risc de alergii sau alte reactii adverse.

Senzatia resimtita este de masaj bland cu oxigen, piele usor "aspirata", gadilaturi. Cui se adreseaza? Tratamentul Rejuvenate se adreseaza oricui, in egala masura femeilor si barbatilor, de la adolescenti pana la persoane ajunse la varste inaintate. Cata vreme este corect administrat, nu exista contraindicatii. Poate fi administrat atat intr-o sedinta individuala, cat si in cure de 6 sedinte saptamanale, consecutive, folosind in paralel produsele pentru acasa. Este recomandat sa fie efectuat inaintea unei ocazii speciale, unei sedinte de machiaj profesional, sau ori de cate ori avem nevoia sa aratam si sa ne simtim bine. Poate fi folosit si post operatoriu, la un anumit interval, pentru vindecarea rapida a pielii.

Tratamentele Opulence, Atoxelene si Clarity (Clarity Sensitive) necesita un diagnostic ten si recomandarea unui specialist.

Intraceuticals sau injectii? Este bine de stiut ca fiecare alege ceea ce doreste, in cunostinta de cauza. Fiecare decide daca vrea sa sufere sau nu pentru a fi frumoasa. Nu putem compara lucruri complet diferite, tangentiale. Injectiile cu acid hialuronic nu exclud Intraceuticals, pentru ca nu poti obtine injectabil un aspect general hidratat si proaspat al tenului. Cred ca alegerile se fac in functie de buget, sensibilitate, prag de toleranta la durere, obisnuinta, grad de informare si dorinta de a incerca ceva nou. Important este ca fiecare sa aleaga ceea ce i se potriveste cu adevarat si ceea ce il / o multumeste."

Vizionare placuta!

Mirela Paduraru

Multumiri speciale:

Model filmare: Aura Gherunda - Manager Magazin Tom Taylor (Afi Palace Cotroceni) - pentru curajul de a aparea complet nemachiata in fata camerelor de filmat

Coafura: Florin (Cabinete Caresse Bucuresti)